Despre noi

Despre Complexul VisPas

Complexul VisPas Bălți, vă invită să savurați din plin momentele de relaxare într-o locație de lux, înconjurați de stil și eleganță, în care bunul gust și armonia sunt la ele acasă. Situat în orașul Bălți, Complexul VisPas, este alegerea ideală atunci când căutaţi un loc plăcut, liniştit, comod, modern şi accesibil. Acesta este perfect pentru persoane care pun preţ pe confort și servicii de calitate superioară. Potrivit atât pentru oameni care caută un loc de odihnă sau un loc în care să își petreacă o zi importantă din viață, cât şi pentru oameni de afaceri, dornici să organizeze evenimente de business, dar și de relaxare într-un spaţiu retrâs şi liniştit.

VisPas vă oferă 39 camere de tip single, duble, twin și lux, dar și un restaurant, în care se gătesc cele mai delicioase și sofisticate bucate. Pe lângă acestea, dispune de 2 săli de banchet și o terasă, unde aveți posibilitatea de a organiza cele mai speciale petreceri, într-o atmosferă elegantă și foarte creativ decorată. De aseemenea, vă oferim 3 săli de conferință, care pot găzdui evenimente de amploare și sunt dotate cu elemente și instrumente necesare pentru ușurința desfășurării lor.

Pentru că apreciem timpul și fidelitatea dvs. față de complexul nostru, vă punem la dispoziție un portofoliu de oferte avantajoase și posibilități unice pentru o experiență de neuitat. Suntem o echipă de oameni comunicativi, profesioniști și orientati permanent de dorința de a aduce mulțumire oaspeților noștri.

Vă așteptăm cu mare drag, să vă putem spune „Bine ați venit!” în Complexul VisPas, unde pasiunea noastră de a vă oferi o experiență unică, ce va rămâne cu siguranță ca o amprentă în sufletele dumneavoastră.

ADRESĂ

Republica Moldova,
Orașul Bălți,
Ștefan cel Mare, 1A
MD-3100

CONTACTE

Email: balti@vispas.com
Теl: +373 (0231) 81 081
Mob: +373 791 022 10
Viber: +373 692 54 032

REȚELE DE SOCIALIZARE