Servicii

Serviciile Complexului VisPas

Hotel

Amplasat chiar la nordul Moldovei, Hotelul VisPas vă impresionează cu un sortiment bogat de camere, care vă oferă confortul de care aveți nevoie, atunci când mergeți să descoperiți frumuseţile din nordul țării sau când sunteți într-o călătorie de afaceri. Amenajat elegant, cu un design contemporan estetic și funcțional, într-o atmosferă de excepție, VisPas oferă facilități care vă vor face să vă simțiți ca acasă. Astfel, vă punem la dispoziție camere de tip: single, double, twin și luxe.

Săli de banchet

Dacă doriți să vă petreceți unul dintre cele mai importante și frumoase zile din viață împreună cu cei dragi, exact așa cum ați visat mereu, VisPas vă ajută ca fanteziile dumneavoastră să devină realitate. VisPas vă pune la dispoziție 2 săli de banchete, cu capacități cuprinse între 70 și 300 persoane, servicii și echipamente de calitate, pentru a vă îndeplini toate dorințele.

Săli de conferințe

De la întâlniri de afaceri foarte restrânse, la conferințe de amploare, VisPas este unul dintre cele mai mari și apreciate centre de conferințe din Bălți, având 3 săli care găzduiesc între 50 și 300 persoane, care pot fi amenajate în stil teatru, U-shape și  boardroom, în dependență de tematica, tipul evenimentului și a numărului de persoane, dar și în funcție de preferințele pe care le aveți dvs. Sălile de conferință sunt dotate cu cele mai moderne echipamente necesare pentru organizarea oricărui tip de eveniment.

Restaurant

Complexul VisPas, are o deosebită plăcere de a vă invita să fiți oaspeții restaurantului, unde veți avea ocazia să savurați din cele mai gustoase și rafinate preparate culinare, alături de un bogat sortiment de băuturi care vor satisface și cele mai exigente gusturi. VisPas vă invita intr-o lume unde luxul si serviciile calitative au o nouă dimensiune. Maeştrii noştri culinari v-au pregătit o selecţie de bucate, pentru a vă lăsa cuceriți de un restaurant elegant, multicultural şi rafinat.

complex vispas chisinau

Lounge bar

Fie că doriți să faceți o pauză sau să savurați o băutură, fotoliile moderne și atmosfera creată de stilul în care este amenajat lounge-ul, îti vor asigura confortul necesar. De asemeenea, vă puteți bucura de muzica lent fredonată, care vă permite să discutați fără a fi sustrași.
În cadrul lounge bar, vă punem la dispoziție diverse cocktail-uri, ceai și cafea, inclusiv vinuri, whisky, lichioruri, băuturi răcoritoare și bere.

Terasă

VisPas dispune de o terasă, cu o capacitate de 60 de persoane, perfectă pentru un eveniment memorabil din viața dumneavoastră. Amplasată sub cerul liber, este spațiul ideal unde vă puteți organiza o petrecere inedită, savurând din aerul curat, de strălucirea soarelui, dar și de lumina lunii, care creează o atmosferă romantică și de neuitat.
De asemenea, terasa cuprinde spațiul pentru masa de fourchette, completat cu mobielier modern și extrem de comod, dar și mese de cocktail, care este capabil să găzduiască până la 100 de invitați.

ADRESĂ

Republica Moldova,
Orașul Bălți,
Ștefan cel Mare, 1A
MD-3100

CONTACTE

Email: balti@vispas.com
Теl: +373 (0231) 81 081
Mob: +373 791 022 10
Viber: +373 692 54 032

REȚELE DE SOCIALIZARE