Noutăți VisPas Săli de Banchet

În cadrul Complexului VisPas au fost inaugurate noi săli de banchete

În cadrul Complexului VisPas au fost inaugurate noi săli de banchete

În cadrul complexului VisPas au fost inaugurate  noi săli de bachete, ideale pentru organizarea celor mai reușite nunți, botezuri, aniversări și alte evenimente. Analizați și alegeți unul dintre următoarele săli de banchet și rezervați preventiv, pentru marele eveniment din viața dvs.:

Toate sălile de banchet sunt decorate extrem de elegant, cu mobilier impecabil și atmosferă caldă. Interiorul lor, este proiectat într-un stil exclusiv, și poate găzdui de la 70 la 300 de persoane.

Lăsați planificarea evenimentului dvs. să fie un moment plăcut și ușor pentru dvs. Atunci când comandați localul, aveți posibilitatea de a alege un meniu în dependență de mai multe criterii. Vă puteți familiariza cu ofertele de banchet și aveți ocazia să apreciați varietatea și calitatea lor. Veți avea la dispoziție oferte de banchet destul de accesibile pentru orice buget, precum și mese delicioase ale restaurantului.

Competența exclusivă a personalului care activează în echipa VisPas, face posibilă organizarea oricărui eveniment, la cel mai înalt nivel. Veți fi plăcut surprinși de calitatea impecabilă a serviciilor și ospitalitate.

ADRESĂ

Republica Moldova,
Orașul Bălți,
Ștefan cel Mare, 1A
MD-3100

CONTACTE

Email: balti@vispas.com
Теl: +373 (0231) 81 081
Fax: +373 (22) 21-05-15
Viber: +373 794 13 390

REȚELE DE SOCIALIZARE